Artisan

A TÖKÉLETES RENDERELÉSI MEGOLDÁS.
KÉSZÍTSEN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉS
FOTÓREALISZTIKUS KÉPEKET
GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN!

Készítsen kiváló minőségű képeket a modelljéről egyszerűen!

Tökéletes renderelési megoldás a kiváló minőségű és fotórealisztikus képek készítéséhez.s

Artisan
 • KÖNNYEN LÉTREHOZHAT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ
  KÉPEKET A MODELLJÉRŐL

  Készítsen képeket anélkül, hogy meg kellene tanulnia a más termékek által megkövetelt összetett paraméterek beállítását.

 • RÖGZÍTSE AZ ÖTLETEIT, “ARTISAN SNAPSHOT”-KÉNT

  Mentsd el kész dizájnötleteidet egy “SnapShot”-ban, vagy használd őket kényelmes “munka közbeni” támpontként.

 • KÉSZÍTSEN TÖBB KÉPET KEVESEBB IDŐ ALATT AZ ARTISAN NETWORK SEGÍTSÉGÉVEL

  Használja a hálózat bármely más gépét a renderelési munka megosztására.

ARTISAN A GstarCAD-hez

Az ARTISAN világszerte ismert, mint a CAD-tervezők számára tökéletes renderelési megoldás; segítségével gyorsan és egyszerűen szeretnének kiváló minőségű és fotórealisztikus képeket készíteni. Eljött a nap mindazon tervezők számára, akik a legjobb renderelési hatást, valamint a GstarCAD innovatív funkcióit és kiemelkedő teljesítményét szeretnék alkalmazni.

Az ARTISAN a tökéletes renderelési megoldás olyan elfoglalt tervezők számára, akik egyszerűen szeretnének képeket készíteni a tervezési és döntéshozatali folyamat felgyorsítása érdekében. Az ARTISAN használatát előre beállított anyagok és világítási beállítások széles választéka, valamint a saját, valósághű anyagok létrehozásának lehetősége teszi élvezetessé.

Könnyedén készíthet kiváló minőségű képeket
a modelljéről

Nem kell “szakértővé” válni a renderelés terén. Készítsen képeket anélkül, hogy meg kellene tanulnia a más termékek által megkövetelt összetett paraméterek beállítását.
Készítsen kiváló renderelt képeket minimális erőfeszítéssel. Az anyagok, hátterek és világítási sémák átfogó palettája egyszerűvé teszi a képkészítést. Minden funkció “drag-and-drop”, és a rendkívül interaktív, valós idejű kijelzővel párosulva – amelyen navigálhat – képes lesz a tökéletes felvétel összeállítására, hogy a lehető legjobban szemléltesse tervét.

Artisan

ARTISAN kezdő BIM kurzus

Artisan

Örökítse meg ötleteit az ARTISAN SnapShots segítségével

Mentsd el kész dizájnötleteidet egy “SnapShot”-ban, vagy használd őket kényelmes “munka közbeni” támpontként.

Az ARTISAN-ban végzett változtatásokat egyetlen kattintással mentheti SnapShot-ként, amely rögzíti mindazt, amit a jelenetbe tett. A menthető SnapShotok és tervezési kombinációk száma nem korlátozott, így lehetővé teszi, hogy felépítse prezentációját, valamint, hogy visszatérjen korábbi ötleteihez.

Ha a modell megváltozik, egyszerűen, egyetlen kattintással újra megjelenítheti az összes SnapShotot, hogy a korábbi ötleteket az új verzióval együtt láthassa.

Artisan

Az ARTISAN Networkkel több képet készíthet kevesebb idő alatt

Használja a hálózaton lévő bármely más gépet a renderelési munka megosztására.
Az ARTISAN Network lehetővé teszi, hogy a renderelési folyamatok megosztásával kihasználja a hálózat teljes teljesítményét, és a munka az idő töredéke alatt elvégezhető legyen.

A SnapShots renderelése még soha nem volt ilyen gyors, ráadásul azonnal folytathatja a tervezést. Mint mindig, most is megkönnyítettük a dolgát az intuitív renderelő monitorunkkal, amellyel nyomon követheti és rangsorolhatja a renderelési feladatokat a hálózaton belül.

Akár egy kis tervezőirodának, akár egy nagyvállalatnak dolgozik, használja ki ezt a nagyszerű új funkciót; praktikus, 5 licencből álló csomagjaink már megvásárolhatók ARTISAN viszonteladóinktól.

Az ARTISAN a tökéletes renderelési megoldás olyan elfoglalt tervezők számára, akik egyszerűen szeretnének képeket készíteni a tervezési és döntéshozatali folyamat felgyorsítása érdekében.

10 NAPOS PRÓBAVERZIÓ

*Ingyenes 10 napos próbaverzió, bankkártyaadatok megadása nélkül

Még nem biztos?

Lépjen kapcsolatba velünk szoftverprezentációért!