GstarCAD Mechanical

2D CAD tervezőprogram 3D funkciókkal kiegészülve a gépészeti tervezéshez
Az AutoCAD Mechanical megfizethető alternatívája

GstarCAD Mechanical

Megfizethető licencek

Állandó licencek, frissítések…

GstarCAD Mechanical

Kiegésztők/bővítmények

Kiegészítők, modulok és bővítmények

GstarCAD Mechanical

Verzió összehasonlítás

GstarCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical

Technikai támogatás

Kérdések, vélemények, javaslatok…

GstarCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical


Tervezők számára a legjobb megoldás

A GstarCAD Mechanical a GstarCAD Professional teljes funkciókészlete mellett számos további beépített lehetőséget kínál a 2D mérnöki tervezés és dokumentálás végrehajtásához. A GstarCAD Mechanical rendelkezik egy a különböző gépelemeket, profilokat, valamint a műszaki rajzoláshoz szükséges jeleket és jelöléseket tartalmazó szabványos könyvtárakból álló adatbázissal. Emellett kitűnő funkciókat kínál többek között méretvonalazáshoz, automatikus számozáshoz, valamint tartalmaz exportálható elem- és nyíláskészleteket.

A GstarCAD Mechanical olyan 3D CAD rendszereken alapul, mint például az Autodesk Inventor, a SolidEdge vagy a PTC Creo. Használatával lehetősége nyílik 3D modellek importálására, azok egyszerű szerkesztésére vagy ezek alapján 2D keresztmetszetek készítésére. A program támogatja egyebek mellett nemparametrikus 3D testmodellek készítését, a 3D modellezés alapfunkcióit (egyesítés, kivonás, összemetszés), valamint STL exportálást 3D nyomtatáshoz.

Funkciók

Főbb funkciók

GstarCAD Mechanical

Rajzeszközök

A program olyan egyszerűbb és hatékonyabb eszközöket kínál, mint például a szerkesztővonalak, automatikus méretvonalazás

GstarCAD Mechanical

Szimbólumok és címkék

A hegesztéseket, toleranciákat és pozíciókat jelölő szimbólumok segítségével a dokumentáció gyorsabban elkészíthető.

GstarCAD Mechanical

Összeszerelési rajzok

Elérhetők a fontos elmek automatikusan generált részletes nézetei, valamint a láthatóság kezelése az összeszerelési rajz metszetein és nézetein. Adjon hozzá egyszerűen feliratokat és elemszámozást.

GstarCAD Mechanical

Elemszámozás

Könnyebbé válik az összeszerelési rajzok elkészítése a pozícióigazítást és a komponensek automatikus számozását lehetővé tevő funkcióknak köszönhetően.

GstarCAD Mechanical

3D modellezés

Készítsen 3D modelleket logikai (Boolean) utasításokkal és általános CAD műveletekkel (például kihúzás, lekerekítés) egyaránt. Egyszerűen lekérheti a 3D elemek inerciájára, súlypontjára, térfogatára és egyéb jellemzőire vonatkozó információkat.

GstarCAD Mechanical

3D nézet

A 3D nézet a modell interaktív térbeli megjelenítése, számos különböző ábrázolási móddal kiegészülve (drótvázas, árnyékolt, realisztikus stb.); e lehetőségek javítják a modell ellenőrizhetőségét, valamint minőségét.

További funkciók

GstarCAD Mechanical

Automatikus méretvonalak

Mindössze pár kattintással feliratozhatja a teljes rajzát. Ebben segítenek az automatikusan – a toleranciákat és tartományokat figyelembe véve – megfelelő pozícióra elhelyezett méretvonalak.

GstarCAD Mechanical

Hatékony méretvonalazás

Egyszerűbb méretvonalazás a fejlett toleranciaalapú beállítások és az automatikus szögbellítás segítségével, továbbá az átfedésbe eső méretvonalak automatikus újrarendezésével.

GstarCAD Mechanical

Műszaki rétegkezelő

Az automatikus rétegkezelés funkció lehetővé teszi a rétegek rugalmas létrehozását és a hozzájuk tartozó elemek áthelyezését.

GstarCAD Mechanical

Elemlisták és anyagjegyzék

A rajzon szereplő beépített alkatrészekről automatikusan elemlistát lehet készíteni, amely a rajz vagy az elemszámozás változásával azonnal frissül.

GstarCAD Mechanical

Tolerancia és tűrési lista

A modell dimenziói alapján mérettűrési lista készíthető, amely a rajzterületen a kívánt pozícióban elhelyezhető. Változások esetén a lista automatikusan frissül.

GstarCAD Mechanical

Könyvtárak

Használja az elemek kiterjedt adatbázisát a tervezési folyamat egyszerűsítése érdekében. A könyvtárak a szabványos profilok keresztmetszeteit, diagramokat és számos egyéb információt tartalmaznak.

GstarCAD Mechanical

Automatikus furattáblázat

A szoftver segítségével egy kattintással generálható a fúrt lemezek (pl. CNC) tervezésekor keletkező lyukak és nyílások interaktív furattáblázata, amely a rajzi változásoknak megfelelően azonnal módosul, így a projekt során a hibák előfordulásának valószínűsége jelentősen csökkenthető.

GstarCAD Mechanical

Nemzetközi szabványok

A program az AutoCAD-del az elemek (jegyzékek, táblázatok, szimbólumok, blokkok stb.), és a rétegek, feliratozások, kótázások szintjén egyaránt kölcsönösen kompatibilis.

GstarCAD Mechanical

A letöltés egyszerű. Töltse le a 30 napig ingyenes verziót és próbálja ki a szoftvert. Állandó licenc vásárlásakor választhat karbantartási opciót is, amely ingyenes technikai támogatást és frissítéseket biztosít a jövőben.

 

Próbálja ki a szoftvert vásárlás előtt

GONDOLKOZZON MOST

Érjen el jelentős megtakarítást a frissítéseken, technikai támogatáson, valamint további szolgáltatásokon az öröklicence mellé választott 365 AutoRenewal Subscription karbantartási opció segítségével.

365 AutoRenewal Subscription

Tudjon meg többet az éves licenckarbantartási szolgáltatás előnyeiről.