GstarConcrete

Fedezze fel a GstarConcrete erejét
A tökéletes szoftverkiegészítő
vasbetonszerkezetek tervezéséhez

Készítsen vasalási terveket akár 10x gyorsabban!

GstarConcrete – CAD kiegészítő vasbetonszerkezetek gyors és hatékony tervezéséhez.

GstarConcrete
 • KOMPATIBILITÁS

  A GstarConcrete kompatibilis a GstarCAD összes verziójával. Emellett AutoCAD és néhány más CAD platformon is támogatott.

 • EGYSZERŰSÉG

  A GstarConcrete összes funkciója gyors, egyszerű és hatékony. Hozzon létre egyszerű vagy összetett szerkezeti tervrajzoka! Növelje hatékonyságát, és készítsen jobb minőségű vasalási terveket!

 • HASZNÁLHATÓSÁG

  Felhasználóbarát és egyszerű felület. A “mezők”, a “jegyzetek” színe, illetve további funkciók, amik ezekben a könnyen kezelhető “párbeszédpanelekben” találhatók, valamint a valódi előnézetek mind a GstarConcrete intuitív szoftverré tételét segítik elő.

 • INNOVÁCIÓ

  A GstarConcrete által létrehozott összes objektum “intelligens” szöveg és vonallánc, ezekre az összes GstarCAD parancs alkalmazható. A szövegek egyszerű szerkesztésével az összes kapcsolódó elem valós időben frissül. Hasonlóképpen: egy él megnyújtásával is minden automatikusan módosul. A rajz a szoftverrel történő megnyitás és szerkesztés után továbbra is egy DWG fájl marad, amely megnyitható, nyomtatható és szerkeszthető bármilyen CAD programmal.

A próbalicenc-fájlt az űrlap kitöltését követő 24 órán belül e-mail formájában küldjük ki.

MODULOK

GstarConcrete

STRUCTURE (szerkezeti) modul

Minden, ami, szerkezeti tervek elkészítéséhez szükséges.

GstarConcrete

REINFORCEMENT (vasalás) modul

Vasalásszerkesztő
modul

GstarConcrete

UTILITY (speciális elemek) modul

Speciális
funkciók

GstarConcrete

A GstarConcrete, egy innovatív szoftverkiegészítő, amely forradalmasítja a vasbetonszerkezetek rajzolásának folyamatát. A GstarCAD, az AutoCAD Full és a ZWCAD programokkal kompatibilis eszköz kitűnő alapossággal, szerkezeti szakértők közreműködésével készült. Egyedülálló filozófiájának középpontjában az eredeti munkafolyamat és az elrendezési jellemzők integritásának megőrzése áll, merev megkötések előírása nélkül. A GstarConcrete továbbá számos felhasználóbarát, mégis nagy teljesítményű eszközzel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén, kiváló minőségű és professzionális rajzokat készítsenek. Ennek az élvonalbeli szoftvernek a kihasználásával jelentősen csökkentheti a rajzolási időt és növelheti a termelékenységet.

A GstarConcrete a CAD objektumok és parancsok erejét a lehető legteljesebb mértékben kihasználja. Egy vasalási konszignációt tartalmazó szöveg egyszerű szerkesztésével valós idejű változásokat tapasztalhat a rajzban. A program intuitív “párbeszédablakai” az önképzés elvét szem előtt tartva lettek kialakítva, hasznos útmutatóként, valamint átfogó kézikönyvként is szolgálva a felhasználók számára.

A GstarConcrete forradalmasítja a CAD primitív objektumok használatát azáltal, hogy “okossá” teszi őket. A GstarConcrete kizárólag vonalláncok és szövegek felhasználásával lehetővé teszi az összes CAD-parancs alkalmazását az objektumokra. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki jártas a CAD-ben, könnyedén tájékozódhat és szerkeszthet a GstarConcrete-ben.

A GstarConcrete könnyedén kezeli a rajz méretarányának változásával kapcsolatos módosuló összes elemet, például a szöveget, a méreteket és a kitöltéseket. Ezenfelül dinamikusan, valós időben, folyamatos frissítéseket generál, zökkenőmentesen alkalmazkodva a munka méretében bekövetkező változásokhoz.

Mivel minden párbeszédablak tartalmaz előnézeti képet, a program hihetetlenül felhasználóbaráttá válik: egy hasznos útmutatóhoz vagy egy átfogó képzési kézikönyvhöz hasonlít.

GstarConcrete bemutatóvideó

GstarConcrete

Rajzok, amelyek a GstarConcrete-tel készültek

GstarConcrete
GstarConcrete
GstarConcrete

Töltse le a 30 napos próbaverziót és próbálja
ki a GstarConcrete-ot most!

30 napig ingyenes!

* Ingyenes 30 napos próbaverzió, bankkártyaadatok megadása nélkül!

Még nem biztos?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot!