Mit jelent ez: ‘Your AutoCAD license is not valid’ ?

A “Your AutoCAD license is not valid” üzenet általában akkor jelenik meg, ha az AutoCAD szoftver licencelésével kapcsolatos probléma merül fel. Ennek különböző okai lehetnek, és itt van néhány gyakori ok:

 1. Lejárt licenc: Ha az AutoCAD licenc lejárt, akkor a következő üzenet jelenik meg: ” Your AutoCAD license is not valid “. Ellenőrizze a licenc lejárati dátumát, és szükség esetén újítsa meg azt!
 2. Hiányzó licencinformációk:Győződjön meg róla, hogy a helyes licencadatokat adja meg, beleértve a sorozatszámot és a termékkulcsot!
 3. AutoCAD futtatása több helyen:Az  AutoCAD egyidejű futtatása több gépen egyfelhasználós licenccel licencérvényesítési problémákat okozhat. Győződjön meg róla, hogy nem lépi túl a licencéhez engedélyezett telepítések számát!
 4. Változások a rendszerben:A számítógép hardver- vagy szoftverkonfigurációjának jelentős változásai licencérvényesítési problémákat okozhatnak.
 5. Korrupt licencfájl:Az AutoCAD futtatásához szükséges licencfájl sérült lehet. Próbálja meg kijavítani vagy kicserélni az AutoCAD telepítéséhez tartozó licencfájlt!
 6. Illegális felhasználás:A szoftver lehet kalóz vagy illegális, kérjük, ne használjon “tört” szoftvereket. Ez nagyon veszélyes.

Ha az AutoCAD licenccel kapcsolatos problémák merülnek fel, és a szoftvert legálisan vásárolta, javasoljuk, hogy forduljon az Autodesk ügyfélszolgálatához segítségért. Ők segíthetnek megoldani a licencelési problémákat, és biztosíthatják, hogy a szoftvert a feltételeknek megfelelően használja.

A nem engedélyezett vagy illegális szoftverek használata nemcsak jogi következményekkel járhat, hanem a számítógépét is potenciális biztonsági fenyegetéseknek teszi ki.

Alapvető fontosságú, hogy a szoftvereket felelősségteljesen használjuk, miközben tiszteletben tartjuk a fejlesztők szellemi tulajdonjogait, és elősegítjük a biztonságos és etikus digitális tér kialakulását.

Tört AutoCAD használatának veszélyei

Az AutoCAD vagy bármely más szoftver tört/kalózverziójának használata számos kockázatot és veszélyt rejt magában. Íme néhány ok, amiért a tört AutoCAD veszélyes lehet:

 1. Jogi következmények:A tört szoftverek használata sérti a szoftverlicenc-szerződéseket és a szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeket. Ha tetten érik, jogi lépésekkel, többek között pénzbírságokkal és büntetésekkel kell szembenéznie.
 2. Hivatalos technikai támogatás hiánya:A feltört verziók nem rendelkeznek a szoftver szolgáltatójának hivatalos támogatásával. Ha problémákkal vagy hibákkal találkozik, nem tud segítséget vagy frissítéseket kérni az Autodesk-től, az AutoCAD hivatalos fejlesztőjétől.
 3. Biztonsági kockázatok:A feltört szoftverek gyakran tartalmaznak jogosulatlan személyek által végrehajtott módosításokat. Ezek a módosítások tartalmazhatnak rosszindulatú szoftvereket, vírusokat vagy más rosszindulatú kódokat, amelyek a számítógépes rendszert a biztonság megsértésének kockázatának teszik ki.
 4. Hiányos funkcionalitás:A feltört verziókból hiányozhatnak bizonyos funkciók vagy frissítések, amelyek a legális szoftverben elérhetők. Ez korlátozhatja a legújabb eszközök, fejlesztések és biztonsági javítások kihasználását.
 5. Instabilitás:A tört szoftverek instabilak és hajlamosak az összeomlásra, ami adatvesztéshez és a projekt visszaeséséhez vezethet. A szoftveren végrehajtott jogosulatlan módosítások zavarhatják a szoftver normál működését.
 6. Kompromittált rendszer-integritás:A feltört szoftverek telepítése szükségessé teheti a számítógép biztonsági intézkedéseinek kikapcsolását vagy megkerülését, így a számítógép sebezhetőbbé válhat más fenyegetésekkel szemben. Ez veszélyezteti a rendszer általános integritását.
 7. Etikai megfontolások:A feltört szoftverek használata aláássa a szellemi tulajdon értékét és a szoftverfejlesztők által befektetett kemény munkát. A szerzői jogi törvények és az etikai normák tiszteletben tartása a digitális világban alapvető fontosságú.
Mit jelent ez: ‘Your AutoCAD license is not valid’ ?

Milyen veszélyekkel járhat egy illegális szoftver alkalmazása?

Megannyi kockázata van tört vagy illegális szoftverek használatának. Ezek közül néhány:

– A munkáját és adatait kompromittáló vagy megsemmisítő rosszindulatú programoknak való kitettség kockázatának növekedése.
– Az érvénytelen szoftver esetén nem garantálható a megfelelő működés, adott esetben teljesen tönkre mehetnek.
– Szerzői jogi szabályok megsértése, vagy más potenciális jogi igény, amely polgárjogi büntetésekhez vagy büntetőeljárásokhoz vezethet.

Hogyan oldja meg ezt a problémát?

Az Autodesk Felhasználási feltételei sérülnek a szoftver illegális felhasználásakor. A hiba elhárításának érdekében meg kell vennie az eredeti szoftvert az Autodesktől, vagy az Autodesk egy hivatalos partnerétől, valamint el kell távolítania a hibás programot.

Ha megkapja a “The license you’re using is not valid” üzenetet, akkor eljött az ideje, hogy új CAD megoldásokat fedezzen fel: számos a GstarCAD-hez hasonló megoldás található a piacon. További információkért kattintson ide.

Mit jelent ez: ‘Your AutoCAD license is not valid’ ?

Ha megkapja a “The license you’re using is not valid” üzenetet, a legegyszerűbb megoldás egy hivatalos CAD szoftver licencet vásárolni. Ideje felfedezni új termékeket!

Próbálja ki a GstarCAD-et INGYEN!

A GstarCAD egy népszerű alternatívája az AutoCAD-nek, kiváló technikai támogatással, megfizethető árakkal, kitűnő teljesítménnyel és öröklicenc vásárlásának lehetőségével.

A felhasználók legtöbbször ezeket az előnyöket hangsúlyozzák ki.

 • A leggyorsabb CAD szoftver a piacon

Tekintse meg a videót és győződjön meg a GstarCAD kivételes teljesítményéről ahogy egy 110 Mb méretű fájlt – az AutoCAD-hez képest – megdöbbentő 30-szoros sebességgel nyit meg.

 • AutoCAD® DWG formátum

CAD program, ami nem igényel konvertálást fájlok importálása vagy exportálása során. A GstarCAD használatával Ön közvetlenül DWG formátumban tervez, amely a különböző szakterületek által alkalmazott összes CAD szoftver alapértelmezett fájlformátuma.

 • AutoCAD-del azonos felhasználói felület

A GstarCAD-et úgy terveztük, hogy az AutoCAD®-re emlékeztessen, ezáltal a felhasználónak nem szükséges extra időt fektetni egy új program megtanulásába.

 • Állandó licenc kedvező áron

Vásároljon állandó CAD licencet és használja időkorlát valamint éves előfizetés nélkül.

 • Támogatja a .dwg és .dxf formátumokat

Különleges támogatás különféle .dwg, .dxf, .ifc, .pat, .shx, .lin formátumok számára.

 • Technikai támogatás biztosított

Kimagasló technikai támogatás elérhető helyi nyelven, telefonon és e-mailben.

Mit jelent ez: ‘Your AutoCAD license is not valid’ ?

Próbálja ki a GstarCAD-et ingyenesen, vagy csak vásárolja meg a licencet a “The license you’re using is not valid” probléma megoldásához.