“The license you’re using is not valid” – Ön is megkapta ezt az üzenetet? Nézzük meg, hogy lehet megoldani ezt a problémát.

Miért látja ezt az üzenetet?

Ha a licence érvénytelenségére vonatkozó “The license you’re using is not valid” figyelemeztetést látja, Ön vagy egy tört szoftvert használ, vagy olyat, amelyet nem az Autodesk készített. Elképzelhető, hogy egy nem hivatalos viszonteladótól származik, vagy az eszközzel együtt érkezett az érvénytelen szoftver.

Az alábbi kép a szoftvertől kapott hibaüzenetnek egy lehetséges példáját ismerteti:

“The license you’re using is not valid” üzenet AutoCAD használatakor

Milyen veszélyekkel járhat egy illegális szoftver alkalmazása?

Megannyi kockázata van tört vagy illegális szoftverek használatának. Ezek közül néhány:

– A munkáját és adatait kompromittáló vagy megsemmisítő rosszindulatú programoknak való kitettség kockázatának növekedése.
– Az érvénytelen szoftver esetén nem garantálható a megfelelő működés, adott esetben teljesen tönkremehetnek.
– Szerzői jogi szabályok megsértése, vagy más potenciális jogi igény, amely polgárjogi büntetésekhez vagy büntetőeljárásokhoz vezethet.

 

Hogyan oldja meg ezt a problémát?

Az Autodesk Felhasználási feltételei sérülnek a szoftver illegális felhasználásakor. A hiba elhárításának érdekében meg kell vennie az eredeti szoftvert az Autodesktől, vagy az Autodesk egy hivatalos partnerétől, valamint el kell távolítania a hibás programot.

Ha megkapja a “The license you’re using is not valid” üzenetet, akkor eljött az ideje, hogy új CAD megoldásokat fedezzen fel: számos a GstarCAD-hez hasonló megoldás található a piacon. További információkért kattintson ide.

Vásárolja meg CAD licencét.

Ha megkapja a “The license you’re using is not valid” üzenetet, a legegyszerűbb megoldás egy hivatalos CAD szoftver licencet vásárolni. Ideje felfedezni új termékeket

Próbálja ki a GstarCAD-et INGYEN!

A GstarCAD egy népszerű alternatívája az AutoCAD-nek, kiváló technikai támogatással, megfizethető árakkal, kitűnő teljesítménnyel és öröklicenc vásárlásának lehetőségével.

A felhasználók legtöbbször ezeket az előnyöket hangsúlyozzák ki.

  • A leggyorsabb CAD szoftver a piacon

Tekintse meg a videót és győződjön meg a GstarCAD kivételes teljesítményéről ahogy egy 110 Mb méretű fájlt – az AutoCAD-hez képest – megdöbbentő 30-szoros sebességgel nyit meg.

  • AutoCAD® DWG formátum

CAD program, ami nem igényel konvertálást fájlok importálása vagy exportálása során. A GstarCAD használatával Ön közvetlenül DWG formátumban tervez, amely a különböző szakterületek által alkalmazott összes CAD szoftver alapértelmezett fájlformátuma.

  • AutoCAD-del azonos felhasználói felület

A GstarCAD-et úgy terveztük, hogy az AutoCAD®-re emlékeztessen, ezáltal a felhasználónak nem szükséges extra időt fektetni egy új program megtanulásába.

  • Állandó licenc kedvező áron

Vásároljon állandó CAD licencet és használja időkorlát valamint éves előfizetés nélkül.

  • Támogatja a .dwg és .dxf formátumokat

Különleges támogatás különféle .dwg, .dxf, .ifc, .pat, .shx, .lin formátumok számára.

  • Technikai támogatás biztosított

Kimagasló technikai támogatás elérhető helyi nyelven, telefonon és e-mailben.