Megjelent a Houseplan! Örömmel mutatjuk be ezt az erőteljes 3D modellező és valós idejű renderelő szoftvert. Gyors, megfizethető és egyszerűen használható program, amely 3D munkafolyamatait jelentősen egyszerűsíti.

Mi a Houseplan?

A Houseplan egy intuitív és változatos 3D modellező és valós idejű renderelő szoftver, amely egy könnyűsúlyú, de erőteljes megoldás terveinek vizualizálására és prezentálására. Az könnyen megtanulható eszközök és a különböző tervezési módszerek segítségével egyszerűen készítheti el 3D modelljeit, szerkesztheti a terveket valós időben, továbbá személyre szabhatja a bemutatóit a változatos textúrák alkalmazásával. A Houseplan kompatibilis a legtöbb fő 3D formátummal, ezért tökéletes választás várostervezők, látványtervezők, építészek és hobbisták számára egyaránt. Függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy haladó, a Houseplan felhasználóbarát felülete és kiterjedt 3D modellezési és textúra erőforrásai kiváló működést és eredményeket biztosítanak, megfizethető áron.

Miért hasznos a Houseplan?

Fejlett modellezés

A modellezés még sosem volt ilyen gyors és hatékony, mint a Houseplanben. A szoftver hathatós eszközök széles választéka mellett olyan funkciókat tartalmaz, amelyek segítik önt a 3D modellek pár kattintással történő elkészítésében. Nem kell technológiai zseninek lennie ahhoz, hogy felépítse projektjeit. A Houseplan segítségével minimális erőbefektetéssel készíthet 3D modelleket akár nulláról kezdve.

Houseplan – 3D modellezési és tervezési megoldás
Houseplan – 3D modellezési és tervezési megoldás

Lenyűgöző renderelések

A legkorszerűbb nagy teljesítményű renderelő motornak lehetővé teszi a valós idejű renderelést lenyűgöző fotorealisztikus kinézetet eredményezve ezzel.

Kompatibilis formátumok

A Houseplan felhasználók számára a legnépszerűbb formátumok támogatottak, továbbá légi felvételeket és pontfelhőket is importálhatnak a programba.

Houseplan – 3D modellezési és tervezési megoldás
Houseplan – 3D modellezési és tervezési megoldás

Innovatív 3D felületképzés és animáció

Az innovatív felületképzési metódus és a hatalmas textúrakönyvtár kombinációja új szintre emelheti a projektjeit. Ne felejtse a Houseplan animációs eszközeit használni, amelyekkel a tervei életre kelnek.

Entities and Animation

Houseplan enables convenient addition of water, vegetation, terrain, and other scene elements, and provides the ability
to exchange realistic weather environments. Moreover, you can easily add animation entities and set their movements.

Houseplan – 3D modellezési és tervezési megoldás
Houseplan – 3D modellezési és tervezési megoldás

Gyors és egyszerű exportálás

A Houseplanből nem csak képek, hanem a preferált kamerabeállításokkal készített videók is exportálhatók. Szimulációját közzéteheti önállóan, futtatható (EXE) fájlként.

Download Houseplan now for free!

A Houseplan már elérhető, próbálja ki, engedje szabadon kretivitását és keltse életre ötleteit a Houseplannel!

Töltse le a Houseplant és használja 90 napig ingyen!