AUTOCAD FELHASZNÁLÓK, SZÜKSÉGETEK VAN ALTERNATÍV LEHETŐSÉGEKRE. Számos felhaználó már váltott GstarCAD-re. Próbálja ki Ön is!

Mi a GstarCAD?

A GstarCAD egy kiváló minőségű, jelenleg nagyon népszerű CAD alternatíva, amely hatékonyabbá teszi a 2D és 3D tervek elkészítését. A felhasználói felülete és a működése szinte megegyezik az AutoCAD-ével. Minden fájltípussal kompatibilis (DWG, DXF stb.) és nincs szükség extra tanulásra. Próbálja ki Ön is! A GstarCAD nagyon gyors és jobb teljesítménnyel rendelkezik, mint a vetélytársai. Tekintse meg a videót!

AUTOCAD-RŐL GSTARCAD-RE VÁLTÁS

Próbálja ki a GstarCAD-et INGYEN!

Letöltheti a GstarCAD ingyenes demó verzióját. Mi mindig készen állunk segíteni, vagy a felmerülő kérdéseit megválaszolni.

A GstarCAD RUGALMAS LICENCELÉSI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁL

Azt szeretnénk, ha az AutoCAD felhasználók a számukra és vállakozásuk számára legmegfelelőbb licencelési opciót választanák, mivel szükségük van a rugalmasságra és a legújabb szoftverre, valamint a frissített DWG formátumra, hogy kielégítsék tervezési követelményeiket. Ha csapdába csalva érzi magát azáltal, hogy az Autodesk kivezette az öröklicenc lehetőségét, van egy jó hírünk.

A GstarCAD mindig figyelt CAD felhasználói igényeire, megfizethető, rugalmas licencelési opciók biztosításával és DWG kompatibilitással, valamint az AutoCAD-re hajazó kinézettel és érzéssel. Dolgozzon saját módszereivel és rutinja szerint, a GstarCAD licenc nem jár le. A GstarCAD a vállalatának legmegfelelőbb üzleti és műszaki opció kiválasztásának lehetőségét biztosítja: mindegy éppen melyik AutoCAD verziót használja, kedvezményes áron GstarCAD Professionalre válthat a legális AutoCAD® licencének felhasználásával. Fizessen kevesebbet a GstarCAD Professionalért, mint a teljes licenc díja.

EREDETI SZOFTVER AZ AUTOCAD ÁRÁNAK TÖREDÉKÉÉRT

A GstarCAD Professional egy megbízható és hatékony AutoCAD®-kompatibilis CAD szoftver, megfizethető áron.

Váltson GstarCAD-re és szerezzen öröklicencet!

 • Legális, gazdaságos és az ipari szabványoknak megfelelő.
 • Egyszeri költség, éves díjak nélkül és opcionális fejlesztésekkel.
 • Segít jogtiszta szoftverhez jutatni Önt magas díjfizetési kötelezettségek nélkül.
 • A kiemelkedik a versenytársak közül a CAD szoftverért kért legalacsonyabb árakkal.
 • Az Autodesk® nem rendelkezik a DWG fájlok felett szerzői vagy kizárólagos használati jogokkal.

NEM JOGTISZTA SZOFTVER HASZNÁLATÁHOZ KAPCSOLÓDÓ KOCKÁZATOK

Nincs többé a munkájára és vállalatára leselkedő efféle veszély, ha GstarCAD-re vált!

 • Az illegális szoftverekből gyakran hiányoznak kulcsfontosságú elemek, dokumentumok, nincs garancia, valamint fejlesztési lehetőségek sem elérhetők.
 • A hamisított szoftvert tartalmazó lemezek és letöltések vírussal fertőzöttek lehetnek, amelyek kárt okozhatnak a hardverben és a hálózatban.
 • Szoftverek illegális másolása, vagy ilyen másolatok használata szerzői jogi szabálysértéseknek, jogi lépéseknek teszi ki a vállalatát, amely ronthatja a cég hírnevét.
 • Működésképtelen vagy vírussal terhelt hamis szoftverek pazarolják a vállalat erőforrásait és növelik az IT-re fordított költségeket.
 • Hamisított szoftverek használata polgárjogi büntetőeljárásokhoz és büntetésekhez vezethet.

EREDETI SZOFTVER, SZÁMTALAN ELŐNNYEL

A GstarCAD-re váltos számos előnyt kínál Önnek.

 • Jól bevált IT és szoftvermenedzsment stratégia
 • Hozzáférés a GstarCAD legújabb frissítéseihez, fejlesztéseihez, bővítményeihez, valamint technikai támogatásához.
 • Védelem a hamisított programba ágyazott trójai vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb rosszindulatú szoftverekkel szemben.
 • Tiszta lehetőség a szoftver újabb verzióra való frissítéséhez, az új operációs rendszerrel megfelelő kompatibilitás érdekében.
 • Jelentősen leegyszerűsíti a segítségkérést. Felkeresheti a forgalmazót és bejelenthet bármilyen problémát, hibát, így azok hamar megoldódnak.