Valószínűleg hiányolt már egy ingyenes, jó minőségű DWG megjelenítő szoftvert. A DWG és DXF fájlok megjelenítésének képessége az ilyen szoftverekkel szemben állított legfontosabb követelmény. A DWG és a DXF a két vezető formátum a műszaki rajzok területén, ezért számtalan felhasználó keres a rajzok megjelenítésére szolgáló ingyenes szoftvert.

A GstarCAD demó verziója a 30 napos próbaidőszak lejárta után is biztosítja DWG rajzok megnyitását, megtekintését és olvasását, tehát ingyenes DWG megjelenítőként működik.

Ebben az ingyenes megtekintőben az összes rajzolási és modellezési funkció elérhető, azonban a rajz maga nem menthető, így DWG tervek javításához és mentéséhez a GstarCAD teljes verziójára szüksége lesz.

Mi a GstarCAD?

A GstarCAD egy kimagasló minőségű, jelenleg a legnépszerűbb CAD szoftver az adriai régióban. Lehetővé teszi 2D és 3D tervek gyors és hatékony elkészítését, emellett pedig a felhasználó felülete és működési elve közel azonos az AutoCAD-ével.

Mi a DWG fájl?

A DWG (.dwg fájlnév-kiterjesztéssel jelölve) formátum a mai alapértelmezett CAD fájltípus, amelyet Mike Riddle fejlesztett az 1970-es évek végén, majd az Autodesk ezt licencelte az AutoCAD alapjaként 1982-ben. Azóta a vállalat már 20 típusát készítette el a DWG fájloknak, a legújabb a DWG 2018.

A DWG formátum minden bizonnyal a CAD rajzokhoz leggyakrabban használt fájlformátum.

DWG megjelenítő – Ingyen!

Többek között a projektek különböző szakterületi résztvevőinek, közintézmények alkalmazottainak, tanulóknak, üzletembereknek is általában szüksége van DWG megjelenítő szoftverre a műszaki adatok tárolására szolgáló DWG fájlok megtekintéséhez.

Bár sok CAD felhasználó nincs vele tisztában, de a GstarCAD próbaverziója felhasználható ingyenes DWG megjelenítőként is. Töltse le bármikor és tekintse meg egyszerűen a DWG fájlokat.

Ha csak megtekinteni vagy ellenőrizni szeretné a rajzokat, nyugodtan használhatja a GstarCAD-et a próbaidőszak lejárta után is. Ha rajzolni, DWG fájlokat szerkeszteni vagy menteni, szüksége lesz egy megvásárolt, teljes GstarCAD licencre, mivel a megtekintés funkció nem lesz elegendő Önnek.

A DWG FastView alkalmazás szintén elérhető a weboldalunkon: segítségével bárhol és bármikor megtekintheti a kapott DWG terveket. A DWG FastView a második ingyenes DWG megjelenítőnk, amely működik Android vagy IOS eszközökön egyaránt.

dwg-viewer-brezplačno

DWG megjelenítő letöltése

Letöltheti a GstarCAD alkalom adtán ingyenes DWG megjelenítőként funkciónáló ingyenes próbaverzióját a weboldalunkról, vagy az alábbi “DWG megjelenítő letöltése” gomb megnyomásával.